Je geliefden zijn veilig

20200204 Bidden voor je gezin-3

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je geliefden zijn veilig

Als twee jonge mensen trouwen en een familie beginnen, beginnen ze als het ware met het breien van de wol die uiteindelijk hun gezin zal worden. Van alle draden die ze nodig zullen hebben is gebed het allerbelangrijkst. 

Gedurende ons huwelijk, zijn Muriel en ik al door veel moeilijkheden gegaan, maar hebben we ook de God van wonderen ervaren en samen met Hem grote overwinningen gevierd. Gebed is ongetwijfeld één van de belangrijkste dingen in ons huwelijk en in onze persoonlijke levens met God. We zijn gezegend met drie geweldige kinderen. Het geluk dat ze ons brengen is enorm, maar we hebben ons ook veel zorgen om ze gemaakt. Toch hebben we nooit aan God of Zijn leidende hand getwijfeld, maar hebben we altijd alles in Zijn handen gelegd. 

God is de Enige die voor jou, voor je kinderen, als je die hebt, en je geliefden zorgt. Jij kunt niet altijd bij ze zijn om ze te beschermen tegen gevaren, maar God wel. Laten we Psalm 121:2-5 lezen: “Mijn hulp komt van de Heer, die de hemel en de aarde heeft gemaakt. Hij zal ervoor zorgen dat je niets overkomt. Je Beschermer slaapt nooit. De Beschermer van Israël rust niet en slaapt niet. Hij let altijd op. Net als je schaduw is de Heer altijd heel dicht bij je. Hij zal je altijd beschermen.” (BB)  

Wat als je je kinderen en iedereen om wie je geeft bij God zou brengen? Doe je angst weg en ga bidden! “God, ik maak me zorgen om (noem de naam/namen). Ik wil ieder moment bij ze zijn, maar dat is onmogelijk. Toch is hetgeen wat onmogelijk is voor mij, mogelijk voor U! Daarom richt ik me op U. Ik geef mijn familie en geliefden over aan U. Bescherm ze alstublieft elke dag van hun leven. Dank U voor Uw liefde, genade en trouw! In Jezus’ naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.