Je bestemming wacht op je!

IWJ-6.17-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bestemming wacht op je!

“Daarom zei Jozua tegen de Israëlieten: “Waar wachten jullie nog op? De Heer, de God van jullie voorvaders, heeft het land aan jullie gegeven! Waarom veroveren jullie het niet?” (Jozua 18:3, BB)

Mijn vriend, het is tijd om op te staan, vooruit te gaan en bezit te nemen van de beloften die God voor je heeft!

De overvloedige zegen van de hemel is niet alleen voorbehouden aan andere mensen. Als een kind van God heb je een glorieuze erfenis ontvangen. Ontvang vandaag de vervulling van Zijn beloften. Wat God spreekt, zal Zijn hand ook doen!

Misschien zie je de uitkomst van God plannen nu niet met je ogen, maar dat is ook niet het belangrijkste. Er zijn gebieden die je moet veroveren in gebed. Ga op weg en vertrouw volledig op de Persoon die jou tot het echte leven heeft geroepen.

De Heer vult je nu met Zijn kracht, Zijn zalving en Zijn moed, zodat je vandaag je bestemming kunt bereiken.

Bid met mij: “Mijn Vader, ik ontvang Uw kracht, Uw leven en Uw moed. Ik ga wandelen in de bestemming die U voor mij heeft en niets kan mij stoppen omdat U bij mij bent! In de naam van Jezus, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter