Je bent vrij om lief te hebben!

IWJ 7.17-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent vrij om lief te hebben!

Als een kind van God heb je Zijn Geest in je leven ontvangen, en Zijn Geest leidt je naar de vrijheid.

“De Heer is de Geest. En waar de Geest van de Heer is, is vrijheid.” (2 Korinthiërs 3:17, BB)

Je bent vrij om een ​​echte relatie met God te ontwikkelen! Je kunt op elk moment met Hem spreken en je verlangens en dromen met Hem delen. Dat is de vrijheid die je ontvangt als een kind van God. De vrijheid om Hem te kennen, maar ook om elke dag van je leven lief te hebben, te vergeven en te leven, samen met Hem.

Jouw vrijheid is de vrucht van Zijn overwinning op de dood en haar macht. Je kunt er voor kiezen om in waarheid en heiligheid te wandelen, met je ogen gericht op Je Redder. Het is een geschenk van God.

Laten we de Heer samen danken voor Zijn vrijheid: “Jezus, dank U voor de vrijheid die ik in U heb!Dank U dat ik vol vrijheid van U mag houden, vol vrijheid vergeef en elke dag van mijn leven vol vrijheid met U samen leef. In Uw naam, amen! “

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.