Je bent voor Hem gemaakt!

IWJ 7.16-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent voor Hem gemaakt!

Wist je dat je speciaal gemaakt bent om in de aanwezigheid van God te leven?

De aanwezigheid van je Schepper God is een thuis voor je ziel, het heiligdom waar je hart woont. Zijn aanwezigheid is de ideale plaats om Zijn stem te horen, Zijn beloften te ontvangen en in Hem te groeien.

“U stort altijd uw goedheid over hem uit. U bent dicht bij hem. Dat maakt hem vrolijk en blij.” (Psalm 21:7, BB)

Die aanwezigheid draagt ​​en ondersteunt je elke dag. Het verlicht je levenspad en bedekt je ziel met hemelse vreugde. Niets in deze wereld is gelijk aan deze momenten waarop je je hart deelt met God. De momenten waarop je dicht bij Hem bent, je Zijn aangezicht zoekt en naar Zijn stem luistert, zijn kostbaar.

Ik nodig je uit om Zijn aanwezigheid te zoeken in de ochtend, direct als je wakker wordt. Laat je eerste gedachten gericht zijn op God. Moge je eerste woorden voor Hem zijn.

“Heer, ‘s morgens hoort U mij al roepen. ‘s Morgens vertel ik U wat ik op mijn hart heb. Dan wacht ik op uw antwoord.” (Psalm 5:4, BB)

Geniet vandaag volop van God en verheug je in Zijn aanwezigheid!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Royakkers Helena op 6 februari 2019 om 6:47 am

    Hartelijk bedankt voor het mooie moment van deze morgen . Ik wens jullie ook hemelse vreugde voor vandaag en elke dag van jullie leven. God houd van jou!! verbonden door Jezus.

Laat een reactie achter