Je bent uniek!

IWJ 13.3-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent uniek!

God is een Schepper die nooit inspiratie te kort komt. Al Zijn creaties zijn uniek, en jij ook! Er is niemand zoals jij, met precies jouw gaven en talenten.

God wilde dat het zo was. Ja, jij hebt iets speciaals! Jij hebt iets bijzonders dat alleen jij aan de wereld kunt geven of kunt delen met de mensen om je heen. 

Misschien weet je al een beetje wat dat is. Maar als je nog niet weet wat jou speciaal maakt, als je nog niet weet welke gave van jou God wil gebruiken om deze wereld mooier te maken, zoek er dan naar! Vraag aan God of Hij het aan jou wil laten zien zodat je het kan ontwikkelen. 

Hier is een bijbelvers, speciaal voor jou geschreven: “Dit zegt de Heer: Ik ben jouw Maker. Door Mij ben jij ontstaan. Ik help je. Wees niet bang. Ik noem je mijn lieveling. Ik heb jou uitgekozen.” (volgens Jesaja 44:2, BB)

Ik ben zo dankbaar voor jou. Bedankt dat je deze e-mail iedere dag leest! Ik waardeer je zo erg. Jij hebt de potentie om de wereld om je heen te veranderen, persoon voor persoon. Jij bent een wonder.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Foekje op 19 september 2019 om 9:58 am

    Hallo fantastisch