Je bent prachtig!

20200306

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent prachtig!

Hoe weet jij dat ik prachtig ben? Je kijkt niet goed. Als je goed naar mij kijkt, zie je dat ik niet perfect ben. Om mijzelf nou prachtig te noemen, is zwaar overdreven. 

En toch is God het die lovende woorden gebruikt, als Hij het over jou heeft!

Hij heeft jou gemaakt, bedacht, geformeerd en geweven. Jij bent een kunstwerk gemaakt door de grootste Kunstenaar, God de Schepper.

De komende weken wil ik regelmatig met je kijken naar Psalm 139. Een fantastische psalm!

Vandaag Psalm 139:13-14: “U heeft mij gemaakt, mij in de buik van mijn moeder gevormd. Ik prijs U, want het is een wonder hoe U mij heeft gemaakt. Alles wat U heeft gemaakt, is bijzonder. Ik weet dat heel goed.” (BB)

Je bent gevormd in de buik van je moeder. Maar misschien weet je niet wie jouw moeder is. Misschien heb je geen moeder meer. Misschien is jouw moeder niet je echte moeder of misschien heb je twee moeders, een biologische moeder en een stiefmoeder. 

Wie jouw moeder ook is, hoe jouw moeder ook is, waar jouw moeder ook is… God zelf vertelt jou vandaag dat Hij jouw Hemelse Vader wil zijn. 

Je bent geliefd. Je bent van Hem. Gods onveranderlijke liefde voor jou blijft overeind. Zijn liefde is volhardend, gepassioneerd, onfeilbaar en volmaakt. Deze hemelse Vader houdt je vast. Als de grond onder je voeten schudt en je je afvraagt waarom je niet perfect bent, zie dan voor je hoe Hij vol liefde jouw leven heeft geweven in de buik van je moeder. 

Zullen we samen bidden? “Dank U dat U mij heeft bedacht. Ik wil U graag een compliment geven: ‘Wat heeft U dat geweldig gedaan!’ Vandaag kies ik ervoor om U telkens te bedanken voor mijzelf. U bent een genie. U bent geweldig. Ik zie dat ik niet perfect bent, maar U bent dat wel. En U bent mijn hemelse Vader en zo enthousiast over mij. Wat een wonder!”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Nesta op 6 maart 2020 om 8:53 pm

    Ik ben geraakt omdat ik net in een verwerkingsproces zit.dankjewwl