Je bent onderweg

4.24 Gods routeplanner_Tekengebied 1

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent onderweg

Heb je ooit een GPS (navigatiesysteem) gebruikt om de weg te vinden? Dacht je dan weleens dat de GPS de verkeerde richting koos, omdat je zelf een snellere weg wist?

Gedurende je leven met God, is het mogelijk dat je met dit soort situaties wordt geconfronteerd. God laat je een bestemming zien en vraagt je om Hem te vertrouwen op het pad dat je moet volgen.

Maar soms is de voorgestelde route een beetje ingewikkeld. De dingen die je onderweg tegenkomt kunnen pijn doen, tegenvallen… We weten allemaal dat dit kan gebeuren. In deze tijden kun je rekenen op de Heilige Geest om je bij te staan, tot je te spreken en je te troosten.

Geloof het. Je bent op weg naar een bestemming die veel groter is dan alles wat je maar kunt bedenken!

Volg de beste GPS, die van God! Trouwens, ik heb een betere betekenis van GPS voor je: “Gods Perfecte Spoor” betekent 😉 Hij weet het beste hoe de weg loopt!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.