Je bent nooit te ver weg voor God!

20200407 15.10

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent nooit te ver weg voor God!

Als je de afstand tussen jou en God zou kunnen meten, zou je dan zeggen dat je nu dichtbij God bent of ver weg?

Wat je ook antwoord op deze vraag; je bent nooit te ver weg van God. God kan jou altijd bereiken!

De Bijbel zegt dat de belofte (van vergeving en ook van de gave van de Heilige Geest) voor iedereen is, ook voor “allen die veraf zijn”.

Want voor u is de belofte en voor uw kinderen en voor allen die veraf zijn, zovelen als de Heere, onze God, ertoe roepen zal.” (Handelingen 2:39, HSV)  

Petrus heeft het hier over de mensen die ver weg wonen, maar ik geloof dat we ook in ons hart ‘ver weg kunnen wonen’. Gods belofte is ook voor die mensen, voor degenen die zich ver van God voelen. Is dit bij jou het geval?

In ons dagelijkse leven kunnen gevoelens van twijfel, falen of eenzaamheid tegen ons zeggen dat we ver weg zijn van God. Maar dit is zo niet waar!

Laat je zonden of je gevoelens je niet vertellen dat je te ver weg bent om gevonden te worden door de Heilige Geest. Je bent op de perfecte plek om je hart voor Hem te openen. Hij weet je altijd te vinden en te ontmoeten! Jezus heeft alles al voor jou volbracht door te sterven aan het kruis, door de weg naar God te openen!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.