Je bent nooit alleen

IWJ 11.21-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent nooit alleen

Soms worden we gestrest door alle herrie van deze wereld. We zijn zo overspoeld door de drukte van onze samenleving, dat we niet langer in vrede leven. Het is alsof we vechten tegen een onzichtbare vijand…

In deze moeilijke tijden spreekt Jezus tot ons en zegt: “Stil maar. Ik ben hier. Wees niet bang.”

Op die dagen dat je je alleen voelt, uitgeput van de strijd, is Jezus daar naast je. En dan kun je verklaren, zoals de psalmist, “Ik ben zo rustig en tevreden als een kind dat gedronken heeft, bij zijn moeder op schoot.” (Psalmen 131:2, BB) 

De Heer is je vrede, vandaag en altijd! Bij Hem vind je rust, dicht bij Zijn hart.

Wil je met me bidden? “Dank U, Heer Jezus, voor Uw liefdevolle en kalmerende aanwezigheid. U bent bij mij als een moeder die midden in de nacht voor haar huilende kind zorgt. Dank U voor Uw troost, voor het tot rust brengen van mijn chaos. U bent mijn vrede. In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Marith op 16 september 2019 om 12:40 pm

    zo bijzonder hoe God in tijden van nood altijd spreekt door de mails van Ik wonder jou…
    deze woorden waren zo waar en had ik zo nodig.
    Ik ben God dankbaar dat Hij jullie de wijsheid en mogelijkheid geeft om mensen elke dag te bemoedigen.

    dank jullie wel.