Je bent krachtig en sterk!

IWJ 4.22-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent krachtig en sterk!

“Uw God heeft uw kracht aan u geboden; versterk, o God, wat U aan ons gedaan hebt!” (Psalm 68:28, HSV)

God gebiedt je om krachtig en sterk te zijn.

  • Het gaat er niet om wat je kunt of aankunt…
  • Het is een kwestie van wat God in jou en je leven doet.
  • Het is de kracht van God, de schepper van hemel en aarde, die als een zaadje in je leven wordt geplant en vruchten voortbrengt die alle begrip te boven gaan!

Wat Hij zegt, volbrengt Hij… “Let op, de Heer is niet te zwak om jullie te redden. Hij is niet te doof om jullie te horen.” (Jesaja 59:1, BB)

Jezus komt voor je op! Hij voert de strijd voor jou en Hij is krachtig en sterk. Jij bent net als de Heer – krachtig en sterk! Sta dus op met moed en kom je situatie onder ogen. Met God kom je er doorheen!

Bid met mij: “Heer, U draagt mij op om krachtig en sterk te zijn. Ik ben wat U zegt! Het gaat niet om wat IK kan, het gaat om wat U kunt! Ik weet dat U in mij werkt en mij het verlangen en de kracht geeft om het goede te doen. Dank U! In Uw naam, amen.”

“God zal ervoor zorgen dat jullie willen doen wat zijn plan voor jullie is. En dat niet alleen. Hij zal er óók voor zorgen dat jullie dat ook kúnnen.” (Filippenzen 2:13, BB)

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.