Je bent gewapend, ook tijdens tegenspoed!

IWJ 8.16-2-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent gewapend, ook tijdens tegenspoed!

Ik weet zeker dat je net zo goed weet als ik dat het christelijke leven niet alleen maar bestaat uit overwinningen en gelukkige tijden. We zijn echter uitgerust om standvastig te blijven, zelfs in tegenspoed!

“Ik zal niet sterven, maar leven. Ik zal vertellen wat de Heer allemaal heeft gedaan.” (Psalm 118:17, BB)

Ik geloof dat Gods vrede en vreugde altijd bij je is. Jouw houding tijdens moeilijke tijden zal een voorbeeld zijn voor anderen.

Mensen zullen je vragen: “Wat is die vrede die je uitstraalt? Wat is je geheim?”

  • Het is de zekerheid dat alle dingen meewerken ten goede (zie Romeinen 8:28)
  • Het is de zekerheid dat God met je is (zie Deuteronomium 20:4
  • Het is het Woord van God dat je leidt en sterk maakt (zie Psalm 119:105
  • Het is de aanwezigheid van de Heilige Geest, met jou en in jou (zie Johannes 14:17)

Ja, je bent uitgerust met deze waarheden. Daardoor kun je de naam van de Allerhoogste God onder alle omstandigheden verheerlijken!

Spreek dit vandaag uit met mij: “Ik ben gezegend omdat ik het kind ben van de Koning der Koningen, de erfgenaam van de Allerhoogste God. Mijn leven is gezegend door Degene die alles heeft gemaakt. Ik ben onder de bescherming van de Almachtige God!”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.