Je bent gemaakt om Zijn liefde te laten zien!

20200511 Tekst Gods doel-3

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent gemaakt om Zijn liefde te laten zien!

Terwijl je steeds dichter bij God komt, groei je in kennis, wijsheid en liefde. Liefde voor Hem, maar ook voor anderen!

Wist je dat deze persoonlijke groei nodig is om de levens van anderen te kunnen zegenen? De gaven en talenten die je als cadeaus van God hebt gekregen, kunnen weer een geschenk zijn voor anderen. Je bent uitgenodigd om anderen te zegenen, zoals het Woord van God ons in dit Bijbelvers herinnert: “Dien elkaar met de gaven die God uit liefde aan ieder van jullie heeft gegeven. Want dat is waarvoor God al die soorten gaven gegeven heeft.” (‭‭1 Petrus ‭4:10‬, ‭BB‬‬)  

Of je Hem al lang, heel kort of nog niet dient, het mooiste geschenk wat je kunt geven is Gods liefde. En als je dat doet,

 • zal God je steeds meer naar Zijn evenbeeld veranderen
 • geeft Hij je wijsheid door Zijn Woord.
 • vult Hij je met Zijn kennis om anderen te kunnen raken.
 • verlicht Hij je gedachten zodat je het Goede Nieuws met anderen kunt delen.
 • leidt Hij je zodat je dezelfde dingen als Jezus kunt doen. 

Wees vandaag blij en bemoedigd, omdat God je verandert naar Zijn eigen evenbeeld. Luister ook naar dit mooie aanbiddingslied van Darlene Zschech, “The Potter’s Hand.”

God geeft je de gaven van de Geest om levens te veranderen. Jouw leven zal een zegen zijn voor anderen, tot eer van God! 

Jij kunt het verschil maken en Zijn liefde om je heen verspreiden. Ik bid dat al je daden vol zullen zijn van liefde, liefde en nog meer liefde! “Als jullie veel van elkaar houden, zal iedereen kunnen zien dat jullie Mijn leerlingen zijn.” (Johannes ‭13:35‬, ‭BB‬‬)

Je bent absoluut uniek en bijzonder! Net zoals je daden dat zijn. Dus wacht niet langer, maar heb lief, heb weer lief, heb beter lief, heb meer lief en heb lief, altijd! 

Bid met mij, “Here Jezus, dank U voor Uw eindeloze geduld terwijl U mij steeds meer op U laat lijken. Ik wil altijd blijven groeien in U en alles van U leren. Ik bid dat mijn liefde voor U en anderen groter zal worden zodat ik de mensen om mij heen kan zegenen. Gebruik mij om Uw liefde aan anderen te laten zien. In Jezus’ naam, amen.”

Ik geloof dat je zal groeien en dat je een geweldige invloed zal hebben op de mensen om je heen! Liefde kan oneindig veel bereiken.

Je bent geliefd! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

4 reacties

 1. Cynthia op 11 mei 2020 om 3:20 am

  Hallelujah!!! Praise The L’ORD!!!
  Elkaar dienen in Liefde, wat zou het mooi zijn als steeds meer mensen dat doen, nl, ZIJN Liefde toegang geven in hun Levens en zich laten reinigen en laten heiligen door HEM, zodat Zijn Volmaakte Liefde door ons heen kan gaan stromen als een Bron van Levend Water voor de wereld om ons heen, in nood. Iedereen heeft HEM zó nodig.
  Heer help me bij dit proces om een doorgeefluik te zijn!!! Cynthia 2. J. van Laar op 11 mei 2020 om 8:33 am

  Amen Cynthia! 3. Mais sadik op 11 mei 2020 om 8:36 am

  Goedemorgen, ik heb vandaag geen e-mail van ik wonder jou ontvangen. Ik wil de e-mail graag ontvangen met audio 4. Sandra op 12 mei 2020 om 6:31 am

  Dank je wel Wilma,voor de bemoedigde woord van vandaag,Liefde Liefde Liefde is de sleutel naar veel
  goeds in onze leven.Om God Lief te hebben boven alles en onze naaste zoals ons zelf.
  Bedankt voor het mooie Lied.
  Bless bless.