Je bent gemaakt om te vliegen!

IWJ 3.19-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent gemaakt om te vliegen!

“Toen zei hij: “Dit is een boodschap van de Heer voor Zerubbabel. Het betekent: niet door kracht of geweld [ zal het werk worden gedaan ], maar door mijn Geest, zegt de Heer van de hemelse legers.” (Zacharia 4:6, BB)

Heb je wel eens een lucht gevuld met zwaluwen gezien? Wist je dat deze kleine vogel bijna 10.000 kilometer vliegt tijdens zijn tocht over de wereld? Het is een tocht waarvoor de zwaluw vanuit zijn natuur klaar voor is.

Jij bent ook gemaakt om te vliegen. Met andere woorden, je bent gemaakt om boven de omstandigheden uit te stijgen, door de kracht van de Heilige Geest!

Want het is door Zijn Geest dat…

  • …je bijzondere dingen bereikt.
  • …je je doelen behaalt.
  • …je de kracht hebt om door te gaan, zelfs bij tegenwind.

Door je geloof in Jezus, stijg je boven je omstandigheden uit! Ze hebben geen grip op je.

Bid vandaag mee: “Jezus, door mijn geloof in U, zweef ik op de wind, als een adelaar! U hebt me gemaakt om te vliegen, ongeacht de omstandigheden. Niet door kracht of geweld, maar door Uw Geest, zal ik grote dingen bereiken in Uw naam! Amen!”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.