Je bent een nieuwe schepping!

IWJ 3.10-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent een nieuwe schepping!

Je bent vast bekend met het proces dat de rups ondergaat om een ​​vlinder te worden. Het is een van de meest fascinerende transformaties van de natuur. Alles begint met een kleine larve die een rups wordt. De rups vormt vervolgens een tijdelijk thuis voor zichzelf: een cocon.

Van buitenaf lijkt dit huis een plaats waar niets gebeurt, zonder beweging, zonder geluid… Maar niet zonder leven!

Dagen verstrijken, maar dan, opeens, barst het leven los en breekt de cocon open! Een paar prachtige vleugels sieren de lucht en dragen ​​bij aan de schoonheid van de schepping. Wist je dat de vlinder sterft, als iemand de cocon kunstmatig opent om de vlinder eruit te helpen?

Het is dit proces van worstelen om de cocon te verlaten, dat de vleugels van de vlinder stevig en sterk maakt, zodat deze de natuurlijke elementen, zoals de wind en regen, aankunnen. Dit proces is dus essentieel en een tijd van voorbereiding voor dit schepsel.

Jouw cocon is bij Gods hart, in Zijn aanwezigheid, in Zijn liefde. Op die verborgen plaats spreekt de Heilige Geest tot jou. Hij onderwijst en versterkt jou.

De Heer bereidt je voor op een grenzeloos leven van genade en kracht. Een bestaan dat zich ​​kenmerkt door wie God is en wat Jezus voor ons gedaan heeft:

  • Zijn overwinning op de dood! (1 Korinthe 15:55-58)
  • Zijn overwinning op ziekte! (Jesaja 53:5)
  • Zijn overwinning op je zorgen en angsten! (Psalm 54:7)
  • Zijn overwinning op alles wat jou ervan weerhoudt om vrij en gelukkig te leven!

Het is Zijn overwinning die vandaag jouw toekomst bepaalt!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.