Je bent een geschenk van God!

IWJ FB 1.12

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent een geschenk van God!

Een van de lezers van Ik Wonder Jou, Theodora, liet een opmerking achter die mij raakte. Ik nodig je uit om haar woorden aandachtig te lezen en hierover na te denken.

“Dank U, Heer, voor wat U van mijn leven maakt. Dank U voor wie ik gisteren was en wie ik vandaag ben.

U geeft mij kracht om beproevingen te doorstaan; U maakt dat mijn vijanden zich schamen; U maakt overwinningen van mijn mislukkingen.

Hier, waar ik nu ben, is precies de plek waar ik nu hoor te zijn, want U hebt mijn levensweg perfect bepaald. Ik vertrouw mijn leven aan U toe.

Vul mijn hart met liefde, zodat ik kan uitdelen wat U aan mij geeft. Ik bid dat ik anderen mag dienen en helpen, zodat ik Uw handen en voeten kan zijn.

Help me om altijd een beetje meer te geven dan van mij gevraagd wordt, zodat ik het waard ben om voor Uw aangezicht te komen.

Ik zal dicht bij U blijven, wat er ook gebeurt. Niets kan er voor zorgen dat ik mij van U afkeer. Ik wil Uw naam loven, met alles wat ik in mij heb. Amen.”

Theodora, ik geloof dat God, dankzij jouw open hart, geweldige dingen gaat doen in je leven! Trouwens, Theodora betekent “geschenk van God” in het Grieks. Ik bewonder je geloof, je vastberadenheid en je verlangen om anderen te dienen.

Ik weet dat ook jij een “geschenk van God” bent! Je bent werkelijk een “goddelijk geschenk” in en voor deze wereld. Daar kun je zeker van zijn!

Zo blij dat je bestaat!
Eric Célérier

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.