Je bent een drager van vrede en liefde!

IWJ 8.26

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent een drager van vrede en liefde!

Stel je dit eens voor: iemand komt binnen in de ruimte waar jij je bevindt en in een fractie van een seconde verandert de sfeer. Opeens voelt alles lichter, rustiger en meer ontspannen. Is dit je ooit overkomen?

Deze persoon ben jij! “Zalig zijn de vredestichters, want zij zullen kinderen van God genoemd worden” (zie Matteüs 5: 9, HSV)

Als kind van God behoor je tot degenen die vreugde geven en vrede verspreiden. Omdat de Vredevorst in jou woont, schijnt Hij door jou heen! Vandaag is de Koning der Koningen bij je, waar je ook heen gaat.

Weet dat je met één woord, één attent gebaar of gewoon een glimlach iemand anders kunt zegenen!

Laat Gods liefde vandaag zien door een liefdevol woord, een daad van behulpzaamheid of een luisterend oor. Laat je inspireren door de Heilige Geest, want Hij heeft altijd geweldige ideeën! En als je wilt kun je je ervaringen delen door te reagereren op Facebook.

Heb een mooie, gezegende dag!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.