Jason Upton – Whisper

Home | Wonderen | Jason Upton – Whisper

Als je je toch God richt, hoef je niet alleen maar tegen Hem te praten. Je mag ook de tijd nemen om naar Hem te luisteren, Hij wil ons namelijk woorden van genade en waarheid vertellen. Woorden die je misschien nooit verwacht had je ze zou horen. Hij wil ons laten zien wat Hij ziet en onze weg voor ons verlichten. Luister en geniet van dit lied van Jason Upton.

Whisper whisper whisper in my ear
Fluister, fluister, fluister in mijn oor
Tell me words I thought I’d never hear
Vertel mij woorden die ik dacht dat ik nooit zou horen
Show me show me show me what you see
Laat me zien, laat me zien, laat me zien wat u Ziet
Illuminate what’s right in front of me
Verlicht wat recht voor mij is

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Rebecca op 11 januari 2019 om 7:44 am

    Jullie gebruiken werkelijk jullie talenten om Gods Koninkrijk mee op te bouwen. Heerlijk om elke dag bemoedigd te worden door Gods waarheden en Zijn Woord in ons levend te laten worden. Het veranderd werkelijk levens. Dankjewel! Gods overvloedige en aanhoudende zegen over jullie en jullie bediening!  2. Rudy van der Most op 12 januari 2019 om 9:12 am

    Ik ben erg blij met jullie bemoedigingen en het spoort mij aan om ook anderen te gaan en blijven bemoedigen. Zelf ga ik al weer voor de vijfde keer naar Rio om daar te werken in de favela’s.
    En het is geweldig om te ziet hoe je daar met hele simpele dingen de mensen enorm bemoedigd.