Jason Upton – In Your Presence

Home | Wonderen | Jason Upton – In Your Presence

We zijn gemaakt voor Zijn aanwezigheid, daar horen we te zijn. Dat is de plek waar al onze angst verdwijnt. Luister naar dit prachtige lied van Jason Upton en leer te leven in Zijn aanwezigheid!

In Your presence, all fear is gone,
In Uw aanwezigheid is alle angst verdwenen,
in Your presence.
in Uw aanwezigheid.
In Your presence, is where I belong,
In U aanwezigheid, daar hoor ik te zijn,
in Your presence.
in Uw aanwezigheid.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Riek Schoon op 7 december 2020 om 10:12 am

    Lieve Wilma,
    Ik lees en luister al een tijd naar je overdenking/ meditatie zoals vanmorgen over de stoompan God sprak tot mij daardoor zit in moeilijke omstandigheden met veel stress ben aangeraakt tot tranen toe. Wilma de Heilige Geest inspireert jou iedere dag raakt het mij wat je schrijft zo mooi dat je dit doet .We kennen elkaar niet maar het voelt zo eigen en vertrouwd zussen in de Heer.
    Dit wilde ik jou laten weten ter bemoediging in je werk Ik Wonder Jou.
    Liefs Riek.