Instructies van je hemelse Vader

IWJ 4.26-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Instructies van je hemelse Vader

De rol van ouders is om de kennis die zij hebben te vergroten, te beheersen, te behouden en over te dragen aan hun kinderen. Het is een van de grote voorrechten van het ouder zijn! Als vader deel ik graag mijn ervaringen met mijn kinderen en bespreek ik dingen met hen.

God, je hemelse Vader, wil je ook onderwijzen en je de weg wijzen die je moet volgen!“Geef dus met je hele hart toe dat de Heer God jullie opvoedt, zoals een man zijn kind opvoedt.” (Deuteronomium 8:5, BB)

Een tweejarige leert niet dezelfde lessen als een 15-jarige tiener. Ze bevinden zich in verschillende levensfases en hebben daarom niet dezelfde vragen of behoeften.

Elke dag wacht God op je op de plek waar je gaat bidden, zodat Hij je Zijn leven kan geven en Zijn hart voor jou kan openen. God begrijpt jou, je situatie en de toestand van je leven perfect. Of je nu vervuld bent van vrede en vreugde of overweldigd bent door twijfel en angst, je Vader weet precies wat je nodig hebt.

Door Zijn Woord te lezen ontvang je Zijn kostbare advies. Precies het advies dat jij nodig hebt in het seizoen waar jij je in bevindt. Omdat er niets voor Hem verborgen is en Hij de toekomst perfect kent, kan Hij je beter adviseren dan wie dan ook!

Ik bid dat je Hem vandaag op een persoonlijke manier ontmoet.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Anne Marie op 5 april 2019 om 6:29 am

    Ik ben dan aar dat ik elke dag een bemoediging mag ontvangen. Bij de Heer is alles bekend!
    Succes met het zenden van bemoediging.