In over my head – Bethel Music

Home | Wonderen | In over my head – Bethel Music

God wil met Zijn golven over jou heen stromen! Jenn Johnson en Bethel Music schreven hier een mooi nummer over! Luister er naar en laat je bemoedigen om ‘onder water’ te gaan.

Then You crash over me and I’ve lost control but I’m free
Dan stroomt U over mij heen, ik verlies de controle maar ik ben vrij
I’m going under, I’m in over my head
Ik ga onder water, ik ben kopje onder
Then you crash over me, and that’s where You want me to be
Dan stroomt U over mij heen, daar wilt U mij hebben

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.