In Christus ben je perfect gemaakt!

IWJ 7.22-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | In Christus ben je perfect gemaakt!

Vandaag wil God je eraan herinneren dat Hij je in Christus ziet als compleet en perfect!

Niet alleen heeft Hij besloten om niet langer naar je fouten te kijken, maar ze zijn zelfs helemaal verdwenen! (Kolossenzen 2:14) Dus zelfs als Hij hen wilde zoeken, zou Hij ze niet vinden. (Hebreeën 10:17)

Je zonden zijn niet alleen verstopt onder een wit kleed. Nee! In Christus ben je echt perfect gemaakt. De Bijbel zegt: “Want door één offer heeft Hij de mensen die door Hem bij God mogen horen, ook volmaakt gemaakt.” (Hebreeën 10:14, BB)

Voor altijd perfect in Hem!

Sinds de dag dat je Jezus hebt aanvaard, ben je voor eeuwig perfect.

En dat heeft niets te maken met wat je kunt, je talenten of je goede werken. Nee, het heeft alleen maar te maken met dat Jezus al je zonden op Zich nam aan het kruis en je Zijn perfectie, Zijn schone kleding gaf.

Genoeg reden om Hem te danken! Jij en ik zijn perfect, zelfs in onze menselijke onvolmaaktheid, omdat Jezus ons Zijn perfectie gaf. Ere zij God!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Henk08051958@hotmail.com op 13 februari 2019 om 7:46 am

    Ik geniet er van elk dag en leer ervan en soms huil ik ervan wat ik in de dagelijkse tekst hoor en soms lees bedank jullie daarvoor dat ik mag leren  2. Maria Uyl op 14 februari 2019 om 6:52 am

    Iets heel nieuws! Bijzonder.M