Ik zie je!

20200314

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Ik zie je!

Als kinderen hun handen voor hun ogen doen, denken ze dat jij ze niet ziet.

Wij denken ook zo vaak dat als wij niet naar God kijken, Hij ons niet ziet. We denken dat als wij niets zeggen tegen God, Hij niets tegen ons zegt. Als wij Hem niet liefhebben, Hij ons niet liefheeft.

  • Heb je levensvragen?
    Doe je handen voor je ogen weg.
  • Ben je teleurgesteld?
    Doe je handen voor je ogen weg.
  • Ben je boos?
    Doe je handen voor je ogen weg.

Psalm 139:7 zegt: “Hoe zou ik mij kunnen verbergen voor uw Geest, waar zou ik naartoe moeten om U te ontvluchten?” (BB)

Je voor Hem verbergen, is zo jammer van je tijd. Hem ontvluchten, is jezelf een vluchtroute ontnemen. Maar hoe haal je je handen voor je ogen weg? Vouw ze samen en praat met God.

Spreek in vertrouwen jouw gedachten uit naar Hem: “Heer, ik haal mijn handen voor mijn ogen weg, help mij te zien wat U ziet. Help mij nieuw zicht te krijgen op de weg die ik moet kiezen. Help mij om vertrouwen te hebben, dat U mij de route wijst die ik het beste kan kiezen.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.