Ik zie het kruis – Reyer & Pearl Joan

Home | Wonderen | Ik zie het kruis – Reyer & Pearl Joan

Laten we vandaag Jezus prijzen voor Zijn goedheid met deze prachtige uitvoering van ‘Ik zie het kruis’ door Reyer en Pearl Joan!

Halleluja! Ik prijs U, Jezus.
Ontvang mijn lof, ontvang mijn liefde.
Halleluja, ik geef mijn leven.
U heeft mijn hart, U heeft mijn ziel.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

 1. Lydia Mol op 27 november 2018 om 11:19 am

  Ik ben leeg…. ben 4 wkn geleden geopereerd en kon geen bijbel lezen, alleen maar vragen: Vader omarm mij, ik heb U zo nodig. Nu enkele weken later voel ik me leeg en alleen. Ben moe en verlaten. Hij is er bij, dat weet ik en vertrouw ik, toch… Ik wil meer van Hem ervaren, met Hem en door Hem leven. Dit lied doet me goed, ook ik wil Hem lof zingen en halleluja uitschreeuwen.  • Chantal Verlinde op 27 november 2018 om 6:24 pm

   Hallo Lydia .
   Wat naar om te horen ,dat je ziek was .
   En geen bijbel kon lezen ,want Woord heeft zoveel kracht .
   Het is eten en drinken voor onze ziel .
   Die we zo nodig hebben ,heb je dan niemand in jou gemeente die jou kwam bezoeken .
   Om voort te lezen ,om je te bemoedigen ,om samen te bidden .
   Ik zei dat je in beterhand ben ,door te reageren ,en dit doet mij plezier .
   Het doet mij ook wel na denken is er iemand die ziek is in mij gemeente .
   Kan ik voor iemand iets betekenen .
   Blij dat moet erkennen en mijn hart moet onderzoeken in dat verhaal .
   Bedankt om te delen ,het ga je God en Gods zegen ?