Ik zal er zijn – Sela

Home | Wonderen | Ik zal er zijn – Sela

Een boog in de wolken als teken van trouw,
staat boven mijn leven, zegt: Ik ben bij jou!
In tijden van vreugde, maar ook van verdriet,
ben ik bij U veilig, U die mij ziet.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Hendrik en Isabel Pruim op 8 mei 2021 om 9:25 am

    IK ZAL ER ZIJN… een ware iets…GOD DIE MIJ SCHIEP …en nu terug in Nederland na 27 jaar in Brazilië geweest te zijn weet ik en heb ervaren IK ZAL ER ZIJN…ook nu ik in Nederland en mijn vrouw nog in Brazilië weet ik ….IK ZAL ER ZIJN…. hoe alles gaat weet ik niet…maar doorgaan de weg met de Heer weet ik…. IK ZAL ER ZIJN…. Ik weet wat het was tijden zonder dagelijks eten in huis in Brazilie…maar heb ervaren …IK ZAL ER ZIJN… Situaties van armoede rondom mij …en ik wist… IK ZAL ER ZIJN… het is waar !!! Ook nu deze nieuwe start in Nederland en mijn vrouw aan de andere kant van de oceaan….weten wij…IK ZAL ER ZIJN…

  2. Mc stippel op 10 februari 2022 om 7:11 am

    Wat een mooie worden ja waar we ook zijn of wat we ook doen God is er altijd wij moeten op God vertrouwen hij zegt ik zal er zijn Amen zo groot is de heer onze God

Laat een reactie achter