“Ik wil dat je vrij bent!”

IWJ Vergeving-4-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | “Ik wil dat je vrij bent!”

Laat de Heer vandaag persoonlijk tot je spreken:

Ik wil dat je vrij bent. Vrij om het prachtige leven te leven dat Ik voor jou in petto heb. Want al je stappen worden geleid door Mijn genade, door Mijn Geest.

Ik wil Mijn leven en vreugde in jou loslaten. Ik wil dat je vrij, vrij en vrij bent!

Maar zoals je weet brengt elke keer dat je niet vergeeft je een beetje verder van Mij af.

En de tijd verstrijkt… En je blijft erover nadenken en erover piekeren.

Ik wil je vrij maken. Om je te leren hoe te vergeven. Om je te helpen de pijn en angst te verminderen die veroorzaakt wordt door hun woorden, hun houding… Zodat je uiteindelijk vrij bent van wrok, van pijn, van bitterheid, van woede, van een verlangen naar wraak.

Laat Mij je reinigen met Mijn bloed, je herstellen en genezen. Leg je woede, pijn en bitterheid aan de voet van het kruis neer. Leg deze situatie, je onvermogen om te vergeven, in Mijn handen.

Ik ben hier voor jou. Ik ben hier, zo dichtbij je. Samen is het mogelijk om te vergeven. Om je vijanden te zegenen. Om het verleden los te laten. Het is mogelijk!

Ik wil dat je vrij bent…

Gerelateerde verzen: Mattheüs 5:44, Mattheüs 6:12, Psalm 3, Psalm 116:1-8

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.