Opwekking – Ik Leef In U

Home | Wonderen | Opwekking – Ik Leef In U

Jezus leeft in jou! Dit betekent dat je niet langer alleen maar leeft om je eigen behoeftes te vervullen, maar om Hem eer te geven. Dit hoef je niet alleen te doen, Zijn Heilige Geest wil je daarbij helpen. Dit mooie lied van Opwekking beschrijft hoe Jezus in ons woont en wij in Hem leven.

Ik leef niet langer voor mijzelf,
maar Christus leeft nu in mij,
Christus leeft nu in mij.
Mijn Heer, voor eeuwig; U verdient
alle eer en glorie, alle eer en glorie!

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

  1. Boukje op 19 december 2018 om 2:53 pm

    Prachtig lied en mooie woorden!!  2. Nel op 19 december 2018 om 10:57 pm

    Dankjewel voor het mooie lief Ik leef niet langer voor mij zelf  3. Magarlij op 20 december 2018 om 11:30 pm

    Mooi lied amen.christus leef in mij❤