Ik heb je nodig!

24 juni 2019

De Bijbel laat zien dat we elkaar allemaal nodig hebben. Ik zal een paar voorbeelden geven….

  • Mozes gaf de leiding door aan Jozua, die hem hielp bij een groot deel van zijn bediening. (Exodus 24:13)
  • Ruth had de hulp van Boaz nodig om haar en Naomi van voedsel te voorzien. (Ruth 3:18)
  • Gideon werd vergezeld door 300 mannen om zijn volk te redden. (Richters 7:7)
  • Jezus zelf, die alle macht had en dus “niemand nodig had”, koos ervoor om Petrus en Johannes om hulp te vragen. (Lukas 22:8)

Wat de missie die God je toevertrouwt ook is, Hij plaatst mensen om je heen die er zijn om de missie te volbrengen die God hun heeft toevertrouwd.

We hebben elkaar nodig, en God heeft het zo gewild. Hij wist dat we enorm zouden groeien als we als team zouden samenwerken en boven onze verschillen zouden uitstijgen. En dat dat Zijn werk enorm zou laten groeien!

Het is dus waar. Ik heb je nodig, net zoals jij mij nodig hebt! En samen breiden we het Koninkrijk van God uit, voor Zijn glorie!

Zo blij dat je bestaat!

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?