Ik heb er de kracht niet meer voor… ?

17 januari 2021


“Ik heb er de kracht niet meer voor…” Herken jij je hierin?

Het nieuwe jaar is nog niet zo lang geleden begonnen en je bent nu al weer zoooo toe aan een winterslaap. Voor even zou je een egel willen zijn. Je zou je lekker oprollen, stekels uit en tukken maar. Dat…

Waar is dat lichte, luchtige persoontje dat je ooit was? De energie ontbreekt je. Je kunt je niet goed concentreren. Je diepe blijdschap is weg. Je mist licht en lucht in je leven. 

Laat dan speciaal de HEMEL vol LICHT vandaag voor jou opengaan!

Hij stak uit de hemel zijn hand naar mij uit, greep me en trok me op uit het diepe water. Hij redde me uit de greep van mijn machtige vijanden die mij haatten en die sterker waren dan ik. Ze vielen me aan toen ik zwak was, maar de Heer hielp mij. Hij bevrijdde me en gaf me weer ruimte. Hij redde mij, omdat HIJ VAN MIJ HOUDT.” (Psalm 18:17-20, BB)

JOEHOE! Dat is het! 

Laat deze woorden de hele dag resoneren in je hart.
Kauw erop.
Slik ze door.
Laat je ingewanden ze proeven.
Je hart ze verteren.
Yes! Hij is het die jou helpt.

Jezus trekt je omhoog. Hij klaart de lucht. 

Vanuit de hemel vol licht, komt Hij naar jouw donkerte om je een verlicht leven te schenken. 

Ontvang het en gun jezelf de tijd. De egel rust, omdat hij het nodig heeft. Neem jouw rust en in die rust kun je mediteren op de woorden van Psalm 18. Visualiseer hoe God in jouw specifieke situatie je omhoog trekt. Midden in jouw drukke werkzaamheden, middenin je gezin, middenin je familie, middenin jouw eenzaamheid…

Zullen we samen bidden? “Dank U dat U de lucht voor mij klaart. Dank U dat U licht brengt in de donkerte in mij. Dat Uw Licht mijn nieuwe energiebron mag zijn. Help mij, Heer. Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?