“IK BEN” voor jou!

IWJ 10.21-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | “IK BEN” voor jou!

In Zijn woord zegt God: “Mijn naam is IK BEN.” (Exodus 3:14)

Dus, voor welke uitdaging je vandaag ook staat, de grote IK BEN zegt tegen je: “Ik ben alles wat je nodig hebt.”

  • Heb je genezing nodig? God zegt tegen je: “Want Ik, de Heer, ben jullie Genezer.” (Exodus 15:26, BB)
  • Heb je licht nodig om je pad te verlichten? God zegt tegen je: “IK BEN het licht voor de mensen.” (Johannes 8:12, BB)
  • Moet je verlost worden van een moeilijke situatie? God zegt: “IK BEN de Heer, jouw sterkte” (Psalmen 18:2, HSV)
  • Ben je bang voor de toekomst, voor wat je morgen te wachten staat? God zegt: “IK BEN de goede herder. (…) Je komt niets tekort.” (Johannes 10:11 en Psalm 23:1, BB)
  • Ben je bang voor de mening van mensen, voor wat ze zullen zeggen? God zegt, “IK BEN de Eerste en de Laatste, het Begin en het Einde.” (Openbaring 22:13, BB) God heeft het eerste en laatste woord in je leven.

Je hoeft niet bang te zijn, zelfs niet in het midden van je problemen. De grote IK BEN, de grote JEZUS, zegt tegen je: “Wees niet bang! Ik ben alles wat je nodig hebt.”

Laten we samen bidden: “Heer, bedankt dat U alles bent wat ik vandaag nodig heb! U bent mijn Genezer, mijn Licht, mijn Bevrijder, mijn Herder, mijn God. Ik verklaar vandaag dat ik met U nergens bang voor ben! In Jezus’ naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.