Ik ben er klaar voor…

29 december 2020

Ik ben er klaar voor… Nog drie dagen en het is 2021!

Ben jij van de goede voornemens?

Ik wel.
Ik hou ervan.

Misschien zeg je: “Daar doe ik niet meer aan. Het lukt mij toch niet!” Klopt! Daar heb ik ook last van, maar toch… Toch neem ik rust en de tijd om op te schrijven wat mij raakt, wat ik zo graag zou willen en waar ik in ieder geval voor wil gaan. 

Want hé, wat nou als we besluiten dat het elke dag 1 januari is? Als het voor jou en mij stiekem elke dag 1 januari is, betekent dit dat we elke dag een nieuwe frisse start mogen maken!

Durf je dan wel met mij na te denken over goede voornemens?

Ik heb namelijk goed nieuws voor je. Bij God is het echt altijd 1 januari! Hij heeft de tijd. Tijd is geen begrenzing voor onze God. In het Oude Testament werden beloften en profetieën gedaan voor eeuwen later. 

1000 jaar is als 1 dag.
En 1 dag is als 1000 jaar.

“Maar vergeet niet, lieve broeders en zusters, dat één dag bij de Heer is als duizend jaar, en dat duizend jaar is als één dag. Sommigen van jullie denken dat de Heer vergeet te doen wat Hij heeft beloofd. Maar dat is niet zo. Nee, Hij wacht en stelt het uit omdat Hij geduld heeft met ons.” (2 Petrus 3:8-9, BB)

Ik stel voor om in 2021 elke ochtend te starten met…

  1. …3 dingen te noemen waar je dankbaar voor bent.
  2. …3 minuten Ik Wonder Jou te lezen.
  3. …3 minuten stil te zijn, te bidden en Zijn woord voor jou te overdenken en laten landen in je hart.

Doe je mee? Kleine stappen helpen je op weg naar grote wonderen!

Zullen we samen bidden? “Ik ben zo dankbaar dat U geduld heeft. U staat boven de tijd en U heeft alle tijd. Ook voor mij. Help mij om dat meer en meer te beseffen. In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?