I am not alone!

Home | Wonderen | I am not alone!

Hier is een krachtig nummer om vandaag te zingen!

I am not alone.
Ik ben niet alleen.
You will go before me.
U zal voor mij uitgaan.
You will never leave me!
U zal mij nooit alleen laten!

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Ingrid op 22 juli 2018 om 8:13 am

    U zal altijd voor ons strijden. Dat is de rots waar wij op staan. God is bij machten veel meer te doen dan wij bidden of beseffen. Prijs de heer o! mijn ziel. God zij met ons tot de voleindigen van deze wereld. Hij kan geen zonde verdragen en zal het altijd ten goede keren hoe dan ook.