Housefires – Life Is A Gift

Home | Wonderen | Housefires – Life Is A Gift

Life is a gift and the Giver is good
Het leven is een geschenk en de Gever is goed

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Christian op 16 juli 2019 om 10:51 am

    Ik apprecieer enorm veel de boodchap van vandaag, met name dat God het best voor mij in petto heeft, en dat Hij wil dat ik het in bezit neem, dat ik me erover verheug en dat ik die vreugde met de anderen deel, evenals Zijn liefde en Zijn vrede. Wow ! Wat een genade dat te begrijpen en het in de praktijk te kunnen brengen !