Housefires – Build My Life

Home | Wonderen | Housefires – Build My Life

Laten we ons leven bouwen op een stevig fundament, de liefde van God. Als we op Hem vertrouwen, zullen we niet omvallen als er stormen in ons leven komen. Verklaar met dit lied van Housefires dat je jouw leven op Zijn liefde zal bouwen!

I will build my life, upon Your love
Ik zal mijn leven op Uw liefde bouwen
It is a firm foundation
Het is een stevig fundament
I will put my trust, in You alone
Ik zal mijn vertrouwen op U stellen
And I will not be shaken
En ik zal niet omvallen

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.