Hou jij van wandelen? ?‍♀️?‍♂️

27 februari 2021


We leven in de 40-dagen tijd en zijn op weg naar Pasen. Vandaag is het dag 11 van deze serie waarin we wandelen met Jezus door het bijbelboek van Markus door te wandelen.

Waar wandel jij vandaag naar toe?

Het lijkt alsof het afgelopen jaar wandelen onze nationale hobby is geworden. Bij mij achter in het bos is het soms op zondag gewoon ‘file wandelen’. 

En ik kan inmiddels geen stap zetten of ik word gevolgd. Dat zit zo…

Ik heb voor mijn verjaardag van André, mijn man, een super-de-luxe, mooie, glimmende Apple Watch gekregen. En ik kan je zeggen; ‘Big Brother’ houdt mij nu in de gaten. Elke stap die ik zet, wordt geteld. Zodra ik harder ga lopen, vraagt deze slimmerd op mijn pols mij: “Ben je met een buiten workout bezig?”

In de tijd van Jezus wandelden de mensen ook wat af! Je had destijds helaas geen Tesla’s, geen Audi’s… “Best jammer”, zeg jij als autoliefhebber wellicht.

Ik zou ook als een speer aan de wandel gaan als ik zou horen dat Jezus thuis was… Het was daar ook een ware ‘file’ geworden.

“De mensen hoorden dat Hij weer thuis was. Toen kwamen er zoveel mensen naar Hem toe, dat het zelfs buiten voor de deur helemaal vol stond. En Hij vertelde hun het goede nieuws.(Markus 2:1-2, BB)

Wandel om het goede nieuws te horen. Jezus stuurt je nooit weg. Hoor wat Hij zegt!

“Dus je kan alleen gaan geloven als je eerst echt hebt gehoord wat er over Christus wordt verteld.” (Romeinen 10:17, BB)

Wil jij groeien in je geloof? Ik daag je uit: Zorg dat je woorden van God hoort. Kauw erop. Wandel elke dag, ga op zoek naar Zijn woorden, en je zult zien: jouw geloof groeit!

Ik wens je geloof toe voor de situatie waarin je al jaren zit, voor je relatie, voor jezelf! Dat wens ik je diep vanuit mijn hart zo toe!

P.S. Ben je tijdens deze 40-dagentijd bezig om iets juist wel of juist niet te doen? Laat me weten hoe het gaat!

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?