Hoor mijn gebed

Home | Wonderen | Hoor mijn gebed

Woorden van Waarde zet bijbelteksten letterlijk op muziek. Dit lied ‘Hoor mijn gebed’ is afkomstig uit Psalm 143.

HEER, hoor mijn gebed, luister naar mijn smeken, antwoord mij, U bent trouw en rechtvaardig.

Laat mij in de morgen Uw liefde horen, in U stel ik mijn vertrouwen, wijs mij de weg die ik gaan moet, mijn ziel verlangt naar U.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Trees Poelma op 29 juli 2018 om 10:05 pm

    Ik bid dat God mijn gebed verhoord en mijn schoonzoon en kleinzoon morgen goede berichten mogen krijgen. Beide hebben aplastische anemie. Mijn schoonzoon heeft net een transplantatie gehad en herstelt moeizaam. Mijn kleinzoon zou dit in september moeten ondergaan. Hij is pas anderhalf jaar. Ik vraag jullie gebed dat beiden mogen genezen. Laat dat ene gebed een wonder doen!!!!!!!