Hoor de waarheid ?

IWJ 15 mei

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Hoor de waarheid ?

Weet je vandaag zeker dat God van je houdt?

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar sommige mensen voelen zich ‘s ochtends al ongelukkig, vooral omdat ze denken dat ze de liefde niet waard zijn. Als dit het geval is voor jou, stop dan met deze destructieve gedachten en richt je ogen op Jezus! Ik stem elke ochtend mijn geestelijke oren op Hem af om Hem tegen mij te horen praten. Elke keer verzekert Hij me er opnieuw van hoe hartstochtelijk Hij van mij houdt.

Twijfel je daar weleens aan als je wakker wordt? Vraag je je af: “Heer houdt U nog steeds van mij?” Als dat zo is, wees er dan van verzekerd dat de Heer der Heren nog steeds van je houdt, elke dag weer.

Hij houdt van jou met een bizarre liefde die Hem ertoe leidde om Zichzelf te geven als offer aan het kruis. Jezus stierf uit liefde voor jou. Als Hij Zijn leven opnieuw voor jou zou moeten geven, zou Hij het doen… Omdat Hij hartstochtelijk van jou houdt, waanzinnig veel. Jezus stierf voor iedereen, maar deed het alsof Hij maar één iemand moest redden… Jou. Jezus zegt vandaag tegen je: “Ik stierf voor jou.”

Zijn liefde voor jou is sterker dan wat dan ook. Het is sterker:

  • Dan alles wat je kunt voelen
  • Dan alle stemmen die jou vertellen dat God niet meer van je houdt
  • Dan alles dat jou veroordeelt

Zijn liefde is sterker! Kies vandaag om in Zijn liefde te geloven. Kies ervoor om naar Zijn stem te luisteren.

Zoals Romeinen 8:38-39 zo mooi zegt: “Want ik weet zeker dat geen dood of leven, geen engelen of duivelse geesten, geen enkele macht, geen dingen nu of in de toekomst, geen macht uit de hoogte of uit de diepte, nee, niets op deze aarde ons zal kunnen losmaken van de liefde van God. Die liefde heeft God ons gegeven door Jezus Christus, onze Heer.” (BB)

Niets zal jou ooit scheiden van Gods liefde. Ik nodig je uit om over deze waarheid na te denken door naar het lied van Cory Asbury, “Reckless Love” te luisteren. En ontdek ook het verhaal achter dit bekende lied in deze video.

 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Monique op 15 mei 2019 om 6:15 am

    Dank U Jezus dat U zoveel van mij houdt.
    Dank U Jezus voor ‘IK Wonder Jou’,dat ik elke dag zo bemoedigd mag worden.
    ‘Ik Wonder Jou ‘Team Bedankt?

Laat een reactie achter