Hoop op God!

IWJ 4.31-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Hoop op God!

“Israël, vertrouw op de Heer, nu en voor altijd.” (Psalm 131:3)

Hier is een gedachte om over na te denken: Zijn we soms niet allemaal geneigd om ons vertrouwen te stellen op “iets” dat zichtbaar is of dat een betrouwbaar gevoel geeft? Zoals onze financiën, ons werk, onze partner, enzovoorts?

Maar God is een zeker onderdak. Hij is “De Rots.” Hij wankelt of schommelt niet. Hij is stabiel. Hij verandert nooit!

God is Degene die jou troost, beschermt, helpt ontwikkelen, herstelt en die zich altijd aan Zijn Woord houdt. Dat Woord nodigt je uit om je vertrouwen en zekerheid in Hem te stellen. Niet in je vermogens of in de systemen van deze wereld die je niet kunnen redden of troosten.

Het is een voorrecht om God als schuilplaats, als rots, te hebben. Plaats je hoop volledig op Hem en ontvang Zijn vrede!

Bid met mij: “Heer, ik maak vandaag een verandering. Ik plaats mijn vertrouwen en zekerheid in U in plaats van in mezelf of in systemen van deze wereld. U bent mijn rots en vesting! Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.