Hoeveel likes heeft Jezus?

25 november 2020


Als Jezus op social media zou zitten, zou Hij dan veel vrienden hebben? Zou Hij een influencer zijn? Zou jij Hem liken?

Via de stories op Instagram zou je elke dag kunnen meekijken met wat Hij doet en zegt. Ik zou het super vinden als Hij dan veel filmpjes zou posten. Vooral al die genezingen zou ik niet willen missen!

Maar als Hij mij dan zomaar een berichtje terug zou sturen… en mij zou uitnodigen voor een koffietje… Waaahhhh! Dan ga ik gillen. Jij zult zeker een van de eerste zijn die ik het laat weten.

“Ik mag op de koffie bij Jezus!”

Iemand als Jezus in real life ontmoeten, is pas echt een big event. 

Zacheüs maakte dit gewoon mee. Hij klom in de boom. Hij zag op afstand waar Jezus liep. Hij hoorde op afstand wat Jezus zei. Zoals jij en ik op afstand via Instagram en Facebook ook elkaar horen en zien. Maar dan… Nog drie stappen en dan stopt Jezus. Precies op de plek waar Zacheüs zich heeft verstopt. 

“Hallo, daar! Zacheüs, heb je koffie?”

“Zacheüs, kom vlug naar beneden. Want Ik moet vandaag bij jou op bezoek komen.” (Lukas 19:5, BB)  

Dit zegt Jezus vandaag ook tegen jou: “Ik moet bij jou op bezoek komen.”

Iemand echt ontmoeten,
is even niets meer moeten,
maar van hart tot hart
elkaar vinden. 

Laat je vinden door Jezus. Connect met Hem in real life.

Zullen we samen bidden? “Lieve Heer, mijn Heiland, hier is een volger van U. Ik lees zojuist dat U ook mij heeft uitgenodigd. Ik heb U zo veel te vertellen. Als ik ga ratelen, wilt U dan geduldig zijn? Als ik boos word, wilt U mij helpen bedaren? Als ik… Ik hou van U! Dank U dat U tijd voor mij neemt. Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?