Hoeveel kracht komt er vrij als jij bidt?

13 juli 2020

Ik vroeg zojuist aan mijn zoonlief Levi: “Waardoor komt er kracht vrij?”

Nog voordat ik uitgesproken was, zei hij: “Kijk mam, als je dit doet, dan… Niet schrikken, kijk.”

Ik stopte direct mijn vingers in mijn oren en zag wat hij voorbereidde. Ik ken mijn zonen en weet dat harde knallen, onverwachte gebeurtenissen en een grote grijns een aankondiging zijn van ‘vuurwerk’. 

Hij had zojuist een flesje bruiswater leeggedronken en draaide deze in een bepaalde kronkel en deed snel de dop erop. Hij richtte het flesje op mijn hanglamp… “Niet op mijn lamp richten”, riep ik nog…

BAM! Power in the house! De dop knalde er hard vanaf. Gelukkig is de lamp nog heel, dat dan weer wel.

Ook als wij bidden, komt er veel kracht vrij. Power in the house! Het gebed is een ongekende macht. Gebed heeft een groot resultaat, lezen we in Jakobus 5:16: “Als iemand leeft zoals God het wil, heeft zijn gebed veel kracht en dus groot resultaat.” (BB)  

Laat het bruisen in je leven! Laat de dop eraf knallen als het moet. Vertrouw op het effect van gebed. Verwacht resultaat van wat jij aan de Allerhoogste vraagt. Durf jij zo te bidden?

Houd desnoods je vingers in je oren voor de gevolgen die je voor je ziet. Maar bid vol verwachting over het effect dat het uitspreken van woorden naar de Koning der Koningen zal hebben voor jou persoonlijk.

Er komt kracht vrij als jij bidt!

Zullen we samen bidden? “Dank U, Vader, voor de enorme kracht die U heeft gelegd in gebed. Door gebed kan alles veranderen. Omstandigheden, gevoelens, relaties, gezondheid… Alles. Voor U is niets onmogelijk. Als wij bidden, stappen we in het gebied van Uw mogelijkheden. Dank U voor die kracht! In Jezus’ naam. Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?