Hoe wordt jouw leven hemels?

14 augustus 2023

Ik ging op vrijdagavond naar de jeugdgroep van onze kerk. Veel jongeren wilden de zending in. Het liefst naar Afrika. Dat was de hoogste christelijke actie die je destijds kon doen. Mij niet gezien. Elke dag te heet weer, enge beesten, raar eten en van huis. Ik help wel gewoon mijn moeder en ga regelmatig naar oma. Prima ‘dien-momentje’, had ik zo bedacht.

En kijk nou!
Nu mag ik er elke dag voor jou zijn!
Wat een feest.
Wat een zegen in mijn leven om jou te mogen dienen.

Laat Ik Wonder Jou nou ook door Nederlanders wereldwijd gelezen worden! Ik kan dus gewoon mijn aardappelen blijven eten en volop de Heer dienen.

En ja, dit betekent voor mij, dat ik veel tijd alleen doorbreng. Ik studeer, bid, zing en denk aan jou. Als ik ‘s nachts wakker word, schiet een mooie tekst mij te binnen en ben ik een bemoediging voor jou aan het schrijven (gekker moet het ook niet gaan worden:). 

Ik gun je hemelse woorden,
die jou een hemels leven zullen gaan geven. 

Dien Hem in de gewone dingen van de dag. 

  • Heb lief, ook al is de ander niet perfect. 
  • Heb respect voor de ander.
  • Wees vriendelijk.

Je kunt dit omdat je weet wat God voor jou heeft gedaan. 

‘Dien Hem trouw met je hele hart. Jullie weten immers zelf wat een geweldige dingen Hij voor jullie heeft gedaan.’
(1 Samuel 12:24, BB)

God dienen, is kiezen voor een hemels leven

Zullen we samen bidden?
‘Of we nou zendelingen zijn, in een winkel werken of als accountant moeten zorgen voor de juiste berekeningen, wij willen U dienen in alles wat we doen. Wel of niet in Afrika. Hier zijn wij Heer. Amen.’

Tot slot, maak een snelle notitie van momenten waarop jij anderen diende. Je zult verbaasd zijn over hoeveel je voor een ander al betekent. Ik zeg… zo doorgaan!

 

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?