Hoe leer je God beter kennen?

IWJ 8.6-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Hoe leer je God beter kennen?

Er is een Aziatisch gezegde dat zegt dat je iemand pas echt kent als je tenminste 1 kg zout met hem / haar hebt gegeten. Dat zijn heel veel maaltijden!  Er zit een waarheid in dat gezegde. Om een persoon echt te kennen, moet je tijd met die persoon doorbrengen.

Weet jij wie zichzelf wil openbaren en tijd met je wil doorbrengen? God, je Vader in de hemel!

“‘En jij, mijn zoon Salomo, ken de God van je vader, en dien Hem met een volkomen hart en met een bereidwillige ziel, want de HEERE doorzoekt alle harten, en Hij heeft inzicht in alle gedachtevorming. Als je Hem zoekt, zal Hij door jou gevonden worden, maar als je Hem verlaat, zal Hij je voor eeuwig verstoten.” (1 Kronieken 28:9, HSV)

God laat Zich vinden door hen die Hem zoeken!. Ik geloof dat jij een Godzoeker bent en dat je Hem beter wilt leren kennen, daarom schreef je je in voor ‘Ik Wonder Jou’.

Ik moedig je aan om meer en meer tijd door te brengen met God en de Bijbel. Op elk moment van de dag of de nacht kun je je tot Hem richten en naar Hem luisteren. Je kan Hem altijd aanbidden!

God zal Zich door jou laten vinden omdat je Hem zoekt en omdat Hij van je houdt. Verlang je ernaar om Zijn stem meer te horen? Ik nodig je uit om Hem te aanbidden met dit lied van Kari Jobe, “Speak To Me” en vraag hem hierom!

Laten we samen bidden: “Heer, ik verlang naar Uw aanwezigheid, ik verlang ernaar om U dieper te leren kennen. Ik wil meer tijd met U doorbrengen. Ik verlang ernaar het geluid van Uw stem te horen en te onderscheiden. Maak mijn hart bewust van Uw aanwezigheid en maak mijn oren bewust van Uw stem! In de naam van Jezus, amen. ‘

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.