Hoe kun je krachtig leven ondanks omstandigheden?

06 maart 2022

 

Buiten waait het hard.
Je voelt aan alles dat er een stortbui op komst is. 

Heb jij invloed op het weer?
Is er iets dat jij kunt doen om die wind te stoppen? 

“Nee, natuurlijk niet”, zeg je waarschijnlijk.

Gek genoeg kunnen we soms dagen vol zijn van juist die zaken waar we niets aan kunnen veranderen. Wat slurpt op dit moment jouw energie weg, waarvan jij weet: “Ik heb er geen invloed op”?

Laten we ons daarom vooral richten op alles waar we wel invloed op hebben.

Wil jij vol kracht in het leven staan? 

‘Krachtig leven in tijden van lijden’ is het thema van het 40-dagenplan voor Pasen, dat ik met heel veel liefde en passie voor je heb geschreven.

Ik ben zo enthousiast om samen met jou de komende 40-dagentijd volop ontdekkingen te gaan doen in Gods Woord, waar we he-le-maal enthousiast van worden.

In mijn schrijven ben ik opnieuw enorm onder de indruk geraakt van wat Jezus heeft gedaan en wie Hij is. Ik heb parels ontdekt in de Bijbel, waarvan ik ging stuiteren op mijn stoel. 

Ik daag je uit om deze reis naar Pasen samen met mij te maken. Het zal je leven veranderen… en dat wens ik je van harte toe. 

40 dagen met 40 tips om krachtig in het leven te leren staan ondanks alles. En elke zondag even rust… we blikken dan terug en kijken zeker ook vooruit.
* Elke dag een tip voor een krachtig leven.
* Elke week een poster met daarop een krachtig woord.
* Elke maandag een startvideo van het weekthema. 

Samen op weg naar Pasen. 

“God zal Zelf voor jullie uit gaan.
Hij zal met jullie zijn.
Hij zal jullie niet in de steek laten.
Wees dus niet bang.”
(Deuteronomium 31:8, BB) 

Weer of geen weer, wij gaan samen op weg naar Pasen. Nodig vrienden, buren, kennissen, de kring van jouw kerk of gemeente, je echtgenoot, je kinderen uit om mee te gaan doen. 

Pasen 2022 wordt indrukwekkend!

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?