Hoe kijk jij naar jezelf?

IWJ Relaties 4-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Hoe kijk jij naar jezelf?

Jezelf accepteren voor wie je bent, en dat je door God gewenst bent, is essentieel. Ik durf zelfs te zeggen: jezelf liefhebben is belangrijk! Het gaat er niet om dat je zegt: “Ik ben beter dan alle anderen.” Dat zou trots zijn. In plaats daarvan zegt de Bijbel: Ik prijs U, want het is een wonder hoe U mij heeft gemaakt. Alles wat U heeft gemaakt, is bijzonder. Ik weet dat heel goed. (Psalm 139:14, BB) Dat is dankbaarheid, gebaseerd op de Bijbel!

Het kan moeilijk voor je zijn om deze woorden uit te spreken vanwege een pijnlijk verleden of kwetsende woorden die over je zijn uitgesproken… Maar toch, weet dit: God wil genezen hoe je jezelf ziet. Zijn liefde kan alle wonden genezen: die van het verleden, die van het hart en die van het lichaam.

Dit is waarom ik vandaag tegen je wil zeggen: jouw kijk op jezelf zal veranderen! Het zal in overeenstemming zijn met wat God over jou zegt. Zeg het met kracht: “God, ik zal U loven, want ik ben goed en wonderbaarlijk gemaakt; alles wat U heeft gemaakt, is bijzonder. Ik weet dat heel goed!”

Ik waardeer je, en ik dank God voor jou!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.