Hillsong Worship – Jesus I Need You

Home | Wonderen | Hillsong Worship – Jesus I Need You

Jesus I need You
Jezus ik heb U nodig
Every moment I need you
Elk moment heb ik U nodig
Hear now this grace bought heart sing out
Hoor nu dit hart, door genade gekocht, uitzingen
Your praise forever
Uw lof voor eeuwig

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

 1. Pauline Hoogvliet op 13 juni 2021 om 4:56 am

  Wilma wat bijzonder dat je dit onderwerp behandelde op deze avondmaal zondag die er vandaag
  bij ons inde kerk is. Ik ben in mijn leven zo vaak afgewezen en niet alleen door vriendjes maar de vele pesterijen op scholen op mijn werk afgelopen dinsdag nog maar er is er een die mij nooit zal af wijzen en die steeds muziek gebruikt om de vele zelfmoord pogingen die daardoor ontstonden
  te verijderlen hij houd mij al vast van af mijn geboorte ik weet hij is blij met mij  • Ankie op 13 juni 2021 om 7:57 am

   Wat een eerlijke reactie van jou Pauline!
   Ik bid dat je steeds weer opkijkt naar God. Hij houdt van je en zal je nooit afwijzen.  • Janette op 2 december 2021 om 7:38 pm

   Lieve Pauline,een late reactie op jouw schrijven hier boven,ik wil je graag bemoedigen jij ben Gods geliefde kind, en straal elke dag hoe moeilijk ook je hoeft het niet alleen te doen.
   Ik voel met je mee,je bent uniek nooit vergeten.