Hillsong Worship – I Surrender

Home | Wonderen | Hillsong Worship – I Surrender

Here I am
Hier ben ik
Down on my knees again
Opnieuw op mijn knieën
Surrendering all
Ik geef alles over
Surrendering all
Ik geef alles over

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

 1. Marjan van der Linde op 11 oktober 2021 om 6:32 am

  Ik ben zó dankbaar en blij met de bemoedigingen van elke dag. Ook vandaag…’t Was of deze bemoediging speciaal voor mij was/is! Wat mag ik Gods stralende licht over mij weer ervaren! Via jou, Wilma, spreekt Hij tot mijn hart!
  Dank U Jezus voor Uw Woord, Uw beloften. Wát een genade!!!

  In Hem verbonden,

  Marjan van der Linde 2. Gesine op 11 oktober 2021 om 7:51 am

  Bedankt voor alle bemoedigingen.. Moet tyd ervoor nemen het te lezen in door me heen laten gaan… soms worden we teveel afgeleid door onze daagelijkse problemen en bezigheden.. we vluchten voor het alleen zijn.. en kunnen geen rust vinden.. soms helpt het inderdaad om alles te vergeten en om je afteleiden en een stuk te fietsen.. maar ik doe het met god liever