Hillsong United – Oceans

Home | Wonderen | Hillsong United – Oceans
De weg die God wijst, is niet altijd de weg met het meeste comfort. Het is een weg waar je geloof voor nodig hebt en waar je jouw Redder beter gaat leren kennen. Net als de bridge van deze prachtige klassieker beschrijft.

Spirit lead me where my trust is without borders
Geest, leid mij naar waar mijn vertrouwen grenzeloos is
Let me walk upon the waters
Laat mij op het water lopen
Wherever You would call me
Waar U mij ook maar roept
Take me deeper than my feet could ever wander
Leid me dieper dan mijn voeten kunnen gaan
And my faith will be made stronger
En mijn geloof zal sterker worden
In the presence of my Saviour
In de aanwezigheid van mijn Redder

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.