Hij kent jou

IWJ 4.14-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Hij kent jou

God kent jou. Sterker nog, Hij alle details van je leven, alle details van je hart. Niets is voor Hem verborgen.

Wees niet bang om Hem te vertrouwen met alles waar je bezorgd of gespannen over bent. Hij weet het al, en het schrikt Hem niet af – integendeel! De Vader verlangt naar je aanwezigheid, om een ​​gesprek met je te hebben.

In je gebed, je gesprek met God, kun je je pijn delen, je vreugde, je verdriet of de dingen waar je wanhopig van wordt. Maar… een gesprek komt meestal van twee kanten. Weet je dat God ook tegen jou wil praten? Hij wil met je delen wat Hem blij maakt, zijn ideeën, zijn plannen voor jou!

God is als een vader en een vriend voor je. Dus neem een moment om je af te zonderen van alle andere stemmen die afleiding geven van je communicatie met God, en luister naar Zijn stem. Neem de tijd om te ontvangen wat Hij tegen jou wil zeggen. Als je wilt kun je daarna de Heer aanbidden met dit prachtige lied: “Heer, U doorgrondt en kent mij” van Opwekking. 

Heer U doorgrondt en kent mij,
Mijn zitten en mijn staan.
En U kent mijn gedachten,
Mijn liggen en mijn gaan.
De woorden van mijn mond, O Heer, die zijn voor U bekend.
En waar ik ook naartoe zou gaan,
Ik weet dat U daar bent.

De Vader die je zo goed kent brengt Zijn vrede in je hart en Zijn vreugde in je hele wezen!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.