Hij is erbij

IWJ 7.6-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Hij is erbij

In de Bijbel, in 2 Korinthiërs 4:8-10, lezen we: “We zijn wel in moeilijkheden, maar door zijn kracht zitten we nooit helemaal klem. We hebben wel raad nodig, maar door zijn kracht zijn we nooit wanhopig. We worden wel vervolgd, maar door zijn kracht laat God ons nooit in de steek. We worden wel vertrapt, maar door zijn kracht staan we telkens weer op. Elke dag dragen we de dood van de Heer Jezus in ons lichaam mee. Alleen zó kan het leven van Jezus in ons lichaam zichtbaar worden.”

Met Jezus zul je moeilijkheden overwinnen en het vermogen hebben om die laatste meters te lopen die onmogelijk lijken. Je kunt het omdat het Zijn leven is, Zijn hart, Zijn Geest die in je is, mijn vriend!

Soms loop je met moeite, soms ren je terwijl je gewond bent, soms twijfel je bij de volgende stap die je zet… Maar vergeet niet: De Heer wil je er brengen. Hij is met je en laat je nooit in de steek. Hij begeleidt je, helpt je verder te gaan, te volharden.

Op de moeizame weg die je loopt, kun je mensen tegenkomen die ook lijden, die pijn hebben. Jij mag ze bemoedigen, troosten en met ze meelopen! God kan jou gebruiken op de plek waar je nu bent, hoe hoopvol of hopeloos die plek ook lijkt. Door jou kan God andere harten aanraken!

Dus wees niet getreurd en onthoud de belofte die Jezus zijn volgelingen gegeven heeft. “En zie, Ik ben met u al de dagen, tot de voleinding van de wereld. Amen.” (Matteüs 28:20, HSV)

Zo blij dat je bestaat!


Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Ra mon op 28 januari 2019 om 5:28 am

    Amen ik heel blij dat juĺie er voor ons zijn.