Hij is de weg!

IWJ 15.22-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Hij is de weg!

Veel mensen hebben me tijdens hun geloofsleven geschreven om de opmerkelijke dingen te delen die God voor hen doet. Mensen als Sylvie, Muriel en Barbara.

“Door ‘Ik Wonder Jou” heeft God me geleerd om Zijn Woord in praktijk te brengen. Omdat het niet voldoende is om alleen Zijn wil te weten. We moeten het leven, geloven en toepassen in ons leven.” Sylvie

“Ik kan vandaag de dag zeggen dat Jezus elke dag bij me is en dat Hij me oplossingen laat zien waar ik eerst alleen problemen zag.” Murielle

Ik heb heb een moeilijk seizoen achter de rug, ik kreeg de ene klap na de andere te verwerken. Ik weet dat ik door God naar “Ik Wonder Jou” werd geleid. Ik schreeuwde om hulp en er kwam hulp.” Barbara

Wat een bemoediging! Ja, Jezus staat naast je. Hij zei: “Ik ben de weg.” Hij is Degene die elke dag naast en met je wandelt. (zie Johannes 14:6, BB)

Wees niet verbaasd als je beproevingen en moeilijkheden tegenkomt of als bergen op je pad komen. Je bent op de goede weg! Laat je niet ontmoedigen, maar weet dat je in de pas loopt met de Almachtige God die van je houdt en voor je zorgt. Hij zal je dragen wanneer je het nodig hebt.

Jezus is met je. Hij omringt je. Hij spreekt tegen je. Hij tilt je op. De strijd van vandaag is het zaadje dat God morgen zal gebruiken om Zijn naam te verheerlijken. De Heer laat je niet alleen achter. Hij zal je nooit in de steek laten. Integendeel, Hij nodigt je uit om met Hem te wandelen. Je bent geroepen om Jezus te volgen.

Laten we samen bidden: “Jezus, U bent met mij. U omringt me en tilt me op. Dank U dat de strijd van vandaag het zaadje is dat U morgen zult gebruiken om Uw naam te verheerlijken. U bent de weg die ik volg! In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter