Hij deed het vrijwillig!

IWJ 11.10-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Hij deed het vrijwillig!

Vanmorgen deel ik een eenvoudige gedachte met je, maar wel één die barst van liefde, één die mij aanmoedigt. Ik bid dat het jou ook aanmoedigt!

Jezus gaf Zijn leven gewillig. Hij werd niet gedwongen. Hij had er niets voor terug te winnen. Hij deed het vrijwillig. Met heel Zijn hart. Het was een zuivere daad van liefde.

Hij zegt in de Bijbel: “…Ik heb mijn leven over voor de schapen… Niemand neemt Mij mijn leven af. Ik leg Zelf mijn leven neer.” (Johannes 10:15-18, BB)

Jezus was niet verplicht om in onze plaats te sterven. Hij had ons kunnen verlaten, wat wij eigenlijk verdienden. Maar dat kon Hij niet. Want Hij hield van Zijn Vader, en Hij hield van Zijn schepping, veel te veel om ons achter te laten. Daarom gaf Jezus uit liefde voor de Vader en voor ons Zijn leven en Zijn hart.

Jezus houdt van jou, mijn vriend. Hij houdt zo veel van je dat Hij Zijn leven voor je gegeven heeft. Niemand nam het van Hem af, maar Hij gaf het vrijwillig, voor jou.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.